Anna tipsar om julklappar!

Ett smycke brukar vara en uppskattad julklapp. Ett smycke från Shieldmaid är både personligt och bär på budskap. Men när man väl ska bestämma sig för en julklapp kan det vara svårt att välja. Här tipsar jag om smycken som passar extra bra som julklapp.

Jag vill varmt rekommendera kollektionen Brave & Gorgeous. Både för att det brukar vara väldigt omtyckt för dess vackra mönster och för att den bär på budskapet om att bäraren är både modig och vacker. Extra fint är att ge ett set med både örhängena och halsbandet.

Ett annat tips är örhängena Clover Shield Earrings som passar bra till julens alla högtider, men som också förhöjer  i vardagen. Örhängen som ger både skydd och tur, och är både trendiga och klassiska blir den perfekta julklappen.

Örhängena 7-shield är våra klassiker och de av våra smycken som burits mest av kändisar och synts i modemagasin. En lyxig julklapp.

En annan lyxig julklapp är armbandet Mini Shield Bangle är stilrent och bär på budskapet och mod och styrka. En liten sköld att bära med sig varje dag.

Mini Shield Örhängen med naturstenar är något jag verkligen vill lyfta fram som en bra julklapp. Örhängen passar att bära varje dag och adderar en lite lyxigare känsla. Välj mellan månsten, rosenkvarts och topas.

På bloggen kan du läsa mer om mina julklappstips.