Integritetspolicy

Vi på Shieldmaid är måna om att du som kund känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi hanterar säkerheten kring dina personuppgifter med största respekt och hänsyn. Insamlingen av personuppgifter sker inom ramen för gällande lagstiftning och EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).

Vilka uppgifter lagrar vi och hur länge
Vi samlar in uppgifter genom köp, tex postadress, mailadress, telefonnummer och betalningssätt. När du anmäler dig till Shieldmaids kundklubb, SHIELDMAID VIP, samlar vi in namn och mailadress. Vi samlar även in uppgifter genom coockies när du besöker vår webbplats, tex IP-adress, besökta sidor, produktkategorier, land och interaktion samt även uppgifter om engagemang, tex öppningsfrekvens av mail.

Vi sparar uppgifterna så länge som det är nödvändigt med hänsyn till ändamålet med behandlingen.

Ändamålet med insamlingen
Vi samlar in uppgifter för att administrera din beställning och för kunna erbjuda dig bästa möjliga service.

Insamling av uppgifter är även en del i att kunna följa lagstiftning och rättsliga förpliktelser såsom krav i bokföringslagen.

Insamlingen sker dels genom samtycke och dels genom intresseavvägning som grund. Vi gör detta för att kunna skicka erbjudanden, göra kund- och marknadsanalyser, ge bästa möjliga kundservice, förbättra kundupplevelsen, kunna hantera och genomföra tävlingar och event samt för att kunna utveckla och förbättra företagets tjänster, produkter och system. Ett annat ändamål är att visa inspiration, produkterbjudanden, rekommendationer genom webb, mail och annonsering hos tredjepart.

Samtycke
Du har rätt att återkalla ditt samtycke till användning av dina personuppgifter när som helst genom att kontakta personuppgiftsansvarig. Du kan även när som helst avregistrera dig från vår e-post lista genom avsedd länk i mailutskicket.

Vi är skyldiga att rätta uppgifter om dig om dessa är felaktiga eller missvisande. Kontakta personuppgiftsansvarig så rättar vi uppgifterna. Om du anser att vi hanterar dina personuppgifter på ett sätt som inte är förenligt med våra angivna direktiv har du rätt att klaga till en tillsynsmyndighet.

Kontaktinformation till personuppgiftsombud & personuppgiftsansvarig
Namn: Anna Odebäck
Telefon: 070-280 95 85
E-post: anna@shieldmaid.se

SHIELDMAID/Odebäckgruppen AB
Organisationsnummer: 556961-6526
Oröd 1294 J
289 93 Broby