Anna tipsar!

Ett smycke brukar vara en uppskattad present. Ett smycke från Shieldmaid är både personligt och bär på budskap. Men när man väl ska bestämma sig för en present kan det vara svårt att välja. Här tipsar jag om smycken som passar extra bra som en gåva till någon du tycker om.

Jag vill varmt rekommendera kollektionen Brave & Gorgeous. Både för att det brukar vara väldigt omtyckt för dess vackra mönster och för att den bär på budskapet om att bäraren är både modig och vacker. Extra fint är att ge ett set med både örhängena och halsbandet.

Ett annat tips är örhängena Clover Shield Earrings som passar bra till festen, men som också förhöjer  i vardagen. Örhängen som ger både skydd och tur, och är både trendiga och klassiska blir den perfekta presenten.

Örhängena 7-shield är våra klassiker och de av våra smycken som burits mest av kändisar och synts i modemagasin. En lyxig present.

En annan lyxig present är armbandet Mini Shield Bangle är stilrent och bär på budskapet och mod och styrka. En liten sköld att bära med sig varje dag.

Mini Shield Örhängen med naturstenar är något jag verkligen vill lyfta fram som en bra gåva. Örhängen passar att bära varje dag och adderar en lite lyxigare känsla. Välj mellan månsten, rosenkvarts och topas.