Tips till dig som vill ge ett smycke i julklapp

Ett smycke i julklapp

Ett smycke i julklapp brukar vara en uppskattad present. På Shieldmaid märker vi av att det är jultider och vi packar och skickar för fullt. Jag är verkligen glad att vi får förtroendet att leverera julklappar till kvinnor runt om i Sverige. 

När man ska köpa ett smycke till någon är det inte alltid lätt att veta vilket smycke man ska köpa. Därför tänkte jag tipsa om smycken som jag tycker passar bra att ge bort som present. Alla våra smycken bär på budskap mod och kvinnlig styrka, men kollektionerna har lite skiftande betydelse för den som vill gå lite mer på djupet. 

När man ska välja ett smycke från Shieldmaid ska man först och främst välja något som man gillar och tycker är snyggt. Därefter kan man fundera om det är något av budskapen i de olika kollektionerna som tilltalar en extra mycket, eller passar extra bra till den som ska få smycket.

Här hittar du till sidan där jag samlat alla mina julklappstips

Smycke med budskap i julklapp

Om du funderar på ett smycke i julklapp så vill jag verkligen tipsa om kollektionen Brave & Gorgeous. Smycken med budskap om att vara både modig och vacker, att vara sig själv och våga lysa. Inom kollektionen vill jag särskilt lyfta fram halsbandet Brave & Gorgeous med matchande örhängen till. Extra fin julklapp blir det om du ger bort ett helt set med örhängen och halsband. Väljer du dessa smycken i julklapp så blir det en både personlig och vacker vacker present.

Länk, Julklappserbjudande 20% på hela setet. Ordinarie pris 1490  Nu 1192

Örhängen till julens fester

Jag vill också gärna tipsa om örhängena Mini Shield Clover, mina favoritörhängen just nu. De är nyheter för säsongen och är både trendiga och klassiska på samma gång. Örhängen som passar lika bra till julens fester som till att förhöja i vardagen. Clover för tur och Shields för skydd. Den perfekta julklappen till någon du vill ge något extra.

Länk, Julklappserbjudande 15% på örhängena. Ordinarie pris förgyllt 1395 Nu 1185

Klassiskt och stilrent smycke i julklapp

En riktigt fin julklapp är vårt nya armband Mini Shield Bangle. Armbandet är ett klassiskt och stilrent smycke som bär på budskap om mod och styrka. En liten sköld att bära med sig varje dag. Ett Mini Shield Bangle blir ett fint och personlig smycke i julklapp.

Länk, Julklappserbjudande 15 % på armbandet Ordinarie pris 2295 Nu 1950

Örhängen med stenar

Mini Shield Örhängen äv vackra örhängen med stenar, och ett smycke som jag verkligen vill lyfta fram som en bra julklapp. Örhängen som passar att bära varje dag men som ger en lite lyxigare känsla i och med att det är stenar i. Välj mellan vit månsten, blå tops, rosenqvarts och grå månsten.

Länk, Julklappserbjudande 15 % på örhängena Ordinarie pris i silver 695 Nu 590, Ordinarie pris i förgyllt 895 Nu 760

Smycken med elegans och power

Örhängena 7-shield är våra klassiker, de är smycken med elegans och power. Av alla våra smycken är det dessa som synts mest på kändisar och synts i modemagasin. En riktigt fin julklapp.

Bild 7 Spield Earrings

Länk, Julklappserbjudande 20% på örhängena. Ordinarie pris silver 1695 Nu 1356

Alla våra

Alla julklappstips samlat på en sida

Här hittar du alla julklappstips och erbjudanden som gäller till och med 2 advent.

Alla julklappar kommer i fina askar. Men broschyr med inspiration och budskap medföljer också. Öppet köp gäller fram till 28 december och det räcker oss att du meddelat oss via mail senast den 28 så gäller öppetköp.

Önskar du dig något smycke i julklapp? Vilket smycke finns på din önskelista?

Du vet väl att du kan göra en önskelista direkt i vår webbutik och maila till tomten. Här hittar du din önskelista. Allt du behöver göra är att klicka dig fram till den produkt du önskar dig och klicka på hjärtat, då hamnar smycket i din önskelista. När önskelistan är klar kan du dela den på Facebook eller maila den.

Det var mina tips. Jag önskar dig en riktigt fin december. Själv älskar jag att baka och julkola är ett måste. Som en bonus tipsar jag här om ett superfint recept av Leila Lindholm på choklad julkola.

Glöm nu inte att njuta av pepparkaksbak och julstök 🙂

/ Anna

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *