Jag tror på kraften i att inspireras av andras berättelser.

Min vision är att Shieldmaid ska vara en inspirationskälla för kvinnor

Tror ni på kraften i att bli inspirerad av andras livsberättelser? Det gör jag. Tror ni att alla har en inneboende kraft att uppnå saker man inte trodde var möjliga? Det tror jag. Tycker ni att kvinnor borde bli mer modiga, borde våga tro mer på sig själv? Det tycker jag.

Min vision är att Shieldmaid ska vara mer än ett smyckesföretag. Min vision är att Shieldmaid ska vara en inspirationskälla för kvinnor. En rörelse där kvinnor vågar ta för sig, där kvinnor tillåts vara lysande, där kvinnor stöttar och lyfter varandra.

Smycken med budskap om kvinnlig styrka

Alla våra smycken bär på budskap.Vi gör smycken med budskap om kvinnlig styrka. Ett smycke från Shielmdaid är en sköld, en konkret symbol att bära varje dag för att påminna sig själv om den inre styrkan. Armbandet Mini Shield Bangle tillhör kollektionen Shield som har budskapet “Inspirationen är hämtad från kvinnliga äventyrare, modiga kvinnor som bar sköldar. Även om ingen idag bär runt på stora sköldar kan det vara bra att mentalt kunna sätta upp en sköld. Ett smycke från Shieldmaid blir påminnelsen om den mentala skölden. Som ett skydd eller ett bevis på inre styrka

Mini Shield Bangle

Min vision för 2019 är att Shieldmaids röst för kvinnligt mod ska bli ännu starkare

Min vision för 2019 är att Shieldmaids röst för kvinnligt mod ska att bli både tydligare och starkare. Jag tror på kraften i att inspireras av andras berättelser. Själv blev jag inspirerad av berättelser om kvinnor som levde här för tusen år sedan, vilket blev avgörande för att jag skulle våga ta steget att starta Shieldmaid. Likaväl som jag inspirerades av kvinnor som levde här för länge sedan kan vi inspireras av kvinnor som lever här idag.

Shieldmaid Magasin

För att kunna dela berättelser har vi dragit igång Shieldmaid Magasin som kommer att lanseras på Shieldmaids webb. Där kommer vi att samla på berättelser från kvinnor om mod och livsval.

Just nu åker jag runt i Sverige och träffar och samtalar med kvinnor. Berättelser som ni kommer att kunna ta del av på webben senare under våren. Om det är någon person som du är extra nyfiken på och som du tycker att jag ska träffa så skriv gärna en kommentar om det.

Be Shieldmaid!

Anna 

Till smyckena

 

1 replies on “Jag tror på kraften i att inspireras av andras berättelser.

 • Johanna Stålö

  Hej Anna,
  Vilken härlig vision och inriktning för 2019! Ser fram emot att lösa berättelserna.
  För mig är du en kvinna jag verkligen inspireras av, att följa din utveckling och de steg du vågat ta, att bära dina sköldar ger mig kraft och glädje!

  Med utgångspunkt i din vision ovan har jag funderat vilka fler kvinnor jag tycker är intressanta, starka och inspirerande. Jag har några förlag som du gärna får bolla med mig.

  1. Jag kan tyvärr inte annat säga än att Governos grundare Caroline Andersson är en fantastisk inspiratör. Ett samtal med henne och hennes berättelse skulle passa så väl in i din idé. Dessutom bär hon flera smycken från dig. Jag har dock all förståelse om det känns lite klurigt kopplat till Olas karriär och nya bolag.

  2. Jag har nyligen lärt känna Marie Gustavsson som äger och driver ett läckert boutique hotell i Nacka. Hon tog steget från ett vanlig yrke i servicebranschen till att våga satsa på sin verksamhet som nu sedan knappt 2 år går galant. Se verksamhet och miljön på http://www.ruinretreat.se

  3. En annan intressant kvinna jag känner lite långväga, hon är gift med vår sons fotbollstränare, är Anneli Asp, konstnär och driver Ellas ateljé. Hon lämnade en chefskarriär i it-branschen för att göra något hon drivs av, konst. Ganska snabbt fick hon rull på sin verksamhet och säljer stora läckra tavlor. Se Ella Ateljé på Facebook.

  4. Ett ytterligare förslag är ägaren bakom bageriet och caféet ”Hemma hos Edith” i Funäsdalen. Det lilla mysiga stället med gott fika, egen designad inredning, vid parkeringen vid Ica Supermarket. En ung tjej som ville leva kvar i Funäs och satsade på att starta sin egen verksamhet. Det har säkert varit tufft till och från men hon kämpar på, ibland med en liten bebis i bakgrunden. Se Hemma hos Edith på Facebook.

  Jag hoppas det var några inspirerande uppslag. Lycka till med din research efter spännande berättelser!

  Kram!
  Johanna Stålö

  Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *